Møter

lørdag 22. mars 2014

Ny dag nye muligheter, og for ikke snakke om ny læring……

Ella og undertegnede var klare til frokost kl. 08.15. (Hva de to andre gjorde sier vi ingenting om).

Årsmøtet:
Heidi Bolgnes leder av NQF på talerstolen.
Og så begynte årsmøte kl. 09.00. Spennende å være med for første gang. Ting gikk raskt å greit til vi kom til budsjettet for 2014. Det var ikke hyggelig lesing, og derfor ble det enstemmig vedtatt å øke kontigenten med 50 kr. I tillegg ble det vedtatt at vi som en engangs foretakelse skulle oppfordre medlemmene til å bidra med litt ekstra gjennom en innbetaling for de som ønsket det. 
Årsaken til den dårlige økonomien bunner nok i at medlemstallet desverre er synkende, derfor oppfordrer vi alle våre medlemmer i RQL om å melde seg inn i NQF. De gjør et stort og viktig arbeid for quiltemiljøet i Norge. 

Selvom quiltelagene (RQL innberegnet) rundt omkring ønsker seg et mer synlig NQF på quiltelagsnivå.

Foredrag og lunsj:
Så var det tid for foredrag og en rask lunsj i sofaen. Foredraget var ved Kjersti Thoen og Eva Melhus. De hadde fått stipend av NQF for å lære mer om bruk av bilder (photoshop) i quilter. Spennende å høre hvordan de hadde hatt det i England. Sjekk nettstedet til Stone Creek Texstiles. (http://www.stonecreektextiles.co.uk).

Så var det shopping, og undertegnede er stolt over og ikke ha kjøpt et eneste stoff, det kan man derimot ikke si om de andre i ledelsen…
Men litt pappmaler, sytråd og en bok ble det på meg (også vant jeg litt stoff da….)




Anne Margrethe med sin papirflettede pung.


Anne Margrethe har deltatt på kurs i Meksikansk bretteteknikk, og vi andre tre måtte jo finne ut hva hun har lært og hva vi nå kan få lov å lære av henne:
Et eksempel laget av Vigdis Månsson

Utstillingen


Så til helgens høydepunkt. utstillingen. Det var fantastisk mange flotte arbeider som ble vist frem. Jeg har tatt bilde av alle arbeidene, og på møte i mai måned blir det et "bildeshow "for dere…. 
Gled dere med de som fikk premie, se under, og med min favoritt.


Premiert

Premiert



Premiert




Premiert


Min favoritt.

Nå er det bare å slappe av en liten stund, før det blir quiltemiddag……..

Hilsen fra en slten men svært fornøyd leder av RQL,

Mona

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar